Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Τεράστια ζημιά στο περιβάλλον, χιλιάδες σταυροί ξέμειναν στις θάλασσες λόγω του ελλιπούς εορτασμού των Φώτων

Ολέθριες φαίνεται πως ήταν τελικά οι συνέπειες μετά την κυβερνητική απόφαση για εορτασμό των Θεοφανίων για τη μην τήρηση του εθίμου του καθαγιασμού των υδάτων με τους πιστούς να δίνουν μεν τελικά το «παρών» στους ναούς ωστόσο να μη βουτάνε φέτος για να πιάσουν τον σταυρό σε θάλασσες, λίμνες, πισίνες και δεξαμενές.

Κι αυτό γιατί οι ιερείς ανά τη χώρα πέταξαν κανονικά δεκάδες χιλιάδες σταυρούς στα νερά της πατρίδας μας, οι οποίοι και περιφέρονται πλέον ως έρμαια των κυμάτων, προκαλώντας τεράστιες περιβαλλοντικές ζημιές.

«Είχαμε το πλαστικό, τώρα θα έχουμε το ξύλο από τους σταυρούς. Σε μερικά χρόνια θα βρίσκουμε κομμάτια σταυρών στα στομάχια των ψαριών. Πρόκειται απλά για θεία δίκη», έσπευσε να σχολιάσει ιερέας, με τους ειδικούς να προειδοποιούν πως δεν αποκλείεται η παρουσία των σταυρών στις θάλασσες να φέρει ακόμα και φαινόμενα όπως παλίρροιες στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, αναμένεται τοποθέτηση της Γκρέτα Τούνμπεργκ για το θλιβερό αυτό φαινόμενο, σε ειδική συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει διαδικτυακά. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.