Τζιτζίκια
Mostly sunny
26°C
 

Όσα δεν τόλμησε να κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του θέλει να κάνει τους τελευταίους του μήνες ο ALPHA

26_bigΜε δύναμη, αισιοδοξία αλλά και πείσμα, αντιμετωπίζουν άπαντες στον ALPHA το γεγονός πως στον τηλεοπτικό σταθμό απομένουν λιγότερες από 80 ημέρες ζωής.

Τα δυσάρεστα νέα, έπεσαν αρχικά σαν κεραυνός εν αιθρία στους διαδρόμους του καναλιού της Αττικής Οδού, με τη διοίκηση και το προσωπικό να σοκάρεται και να υποδέχεται την είδηση με άρνηση, η οποία έφτασε στα όρια της κατάθλιψης. Πολύ γρήγορα όμως, η κατάθλιψη έδωσε τη θέση της στο πείσμα και την θετική αντιμετώπιση της ζωής.

«Έχουμε ακόμη κάποιες ημέρες ζωής και θα τις χαρούμε. Θα τις ζήσουμε στο έπακρο, κάνοντας όλα αυτά που δεν τολμήσαμε όλα αυτά τα 17 χρόνια της ζωή μας. Τίποτα δεν απαγορεύεται, ο ουρανός είναι το όριο. Θα φύγουμε γεμάτοι και χαμογελαστοί. Και αυτό το σκληρό πορνό που ντρεπόμασταν θα βάλουμε στο πρόγραμμα μέρα μεσημέρι, και θρίλερ με αίματα το πρωί και ριάλιτι με κλάματα και ξύλο. Δεν θα κολώσουμε πουθενά», αποκαλύπτει στο «Κουλούρι» υψηλά ιστάμενο στέλεχος του ALPHA και συνεχίζει:

«Άλλωστε, ποτέ δεν ξέρεις, τόσα θαύματα γίνονται. Αν μας πάρει από κάτω η μάχη θα χαθεί. Ήδη βάφουμε το κτίριο του καναλιού ροζ κι από Δευτέρα θα ερχόμαστε στη δουλειά ντυμένοι Ινδιάνοι. YOLO που λέει κι η νεολαία».

Τέλος, όπως μας ενημέρωσε επίσημα ο σταθμός, η ταινία «The Bucket List» με πρωταγωνιστές τους Τζακ Νίκολσον και Μόργκαν Φρίμαν, η οποία περιγράφει τις τελευταίες ημέρες δύο ανθρώπων με τερματική ασθένεια, θα προβάλλεται 4 φορές την ημέρα, με διάλειμμα για πορνό και το βίντεο της βάφτισης του Δήμου Βερρύκιου.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.