Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Influencer δεν έχει μονάδες στο κινητό

Τουλάχιστον 5 χιλιάδες likes και πάνω από 85 χιλιάδες συνολικό engagement έχει ήδη χάσει η 24χρονη influencer Αμαρυλλίς Μ., γνωστή στο instagram με το ψευδώνυμο amar.illice, η οποία από το πρωί δεν έχει μονάδες στο κινητό.

Η 24χρονη, που διαμένει στην οδό Φορμίωνος στον Βύρωνα, χρησιμοποίησε τις τελευταίες της μονάδες στις 7:23 π.μ. όταν και «ανέβασε» μια όμορφη πόζα στην ταράτσα του σπιτιού της με φόντο τον αττικό ουρανό που είχε μόλις ξημερώσει.

Αφού γέμισε το θερμός Krups με τον καφέ της, η δημιουργός βγήκε από το σπίτι για να ζήσει κάθε στιγμή της ημέρας που ξεκινάει, όπως το συνηθίζει. Λίγα λεπτά αργότερα συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς τα stories δεν «ανέβαιναν» και φαίνονταν να «κολλάνε».

«Δεν σας κρύβω ότι αγχώθηκα λίγο γιατί στη δουλειά μας οι μονάδες είναι χρήμα, όμως κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν έχασα το χαμόγελό μου. Πήγα σε κοντινό internet cafe, επικοινώνησα με κατάστημα με το οποίο συνεργάζομαι και θα μου δώσουν καινούριο κινητό με γεμάτη κάρτα σήμερα το μεσημέρι» δήλωσε η Αμαρυλλίς μιλώντας στο «Κουλούρι».

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην επιστροφή της amar.illice σε λίγες ώρες, η οποία αναμένεται να συνοδευτεί από τουλάχιστον ένα post και τρία με τέσσερα stories, εκ των οποίων το ένα πιθανώς να είναι από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει με like και reaction όποτε το κρίνει απαραίτητο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.