Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Κίνημα antifa κατά του αριστερού φασισμού ιδρύει ο Άρης Πορτοσάλτε

Έξαλλος είναι τις τελευταίες ημέρες ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος μετά την συγκέντρωση του αντιφασιστικού κινήματος  μπροστά στο Εφετείο ενόψει της καταδικαστικής απόφασης της Χρυσής Αυγής, είδε το πρωί της Κυριακής τους τοίχους του σπιτιού του να γεμίζουν με συνθήματα εναντίον του.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, δεν κρύβει την οργή του με την άκρα αριστερά και τον φασισμό της, όπως ο ίδιος καταγγέλει, με τις πληροφορίες του «Κουλουριού» να κάνουν λόγο για την δημιουργία ενός δικού του κινήματος antifa, κατά του αριστερού φασισμού, το οποίο θα έκανε ακόμη και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υπερήφανο.

Το συγκεκριμένο κίνημα θα λέγεται antiarfa (εκ του αριστερός φασισμός) και μέλη του θα μπορούν να γίνουν όσοι τάσσονται κατά της αριστεράς, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Άδωνι Γεωργιάδη να έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον να ενταχθούν σε αυτό.

Προς το παρόν, ο κ. Πορτοσάλτε δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις, επιφυλασσόμενος για μια ιδρυτική διακήρυξη σε δική του πλατφρόμα η οποία θα ονομαστεί ligdimedia.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.