Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Δουλειά στα διόδια Αφιδνών βρήκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

bogdanos2Νέα επαγγελματική στέγη φαίνεται πως βρήκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος τις τελευταίες ώρες ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη του βάρδια στα Μετωπικά Διόδια Αφιδνών, το βράδυ της Κυριακής.

Από τις αρχές Ιουλίου, όταν βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ μετά από ένα σχόλιο σχετικά με τον Πρωθυπουργό και τη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», ο γνωστός δημοσιογράφος άρχισε να σκέφτεται το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αμέσως ξεκίνησε τις επαφές με κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς προς αναζήτηση νέας στέγης, με σκοπό να επιστρέψει δυναμικά στο τοπίο της ενημέρωσης.

Τη διαφορά φαίνεται όμως πως έκανε η πρόταση συνεργασίας που δέχθηκε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στις Μικρές Κυκλάδες, ένα σούρουπο που γυρνούσε με το κανό του από το μπάνιο στην Ηρακλειά, φορώντας για καπέλο ένα παρεό. Στο τηλέφωνο ήταν ο υπεύθυνος προσωπικού της εταιρείας «Νέα Οδός», ο οποίος και πρότεινε στον κ. Μπογδάνο τη θέση στα διόδια.

Ο δημοσιογράφος και ερασιτέχνης ποιητής ήταν εξαρχής θετικός και λίγες μόλις ώρες μετά αποδέχθηκε τη θέση. «Σιχάθηκα τα κανάλια, τα στούντιο και την εκφώνηση αφ' υψηλού. Πλέον θα ενημερώνω το κοινό από πρώτο χέρι, την ώρα που περνούν τα διόδια με το αυτοκίνητό τους. Αυτό σημαίνει αμεσότητα» εξομολογήθηκε σε συνεργάτες του.

Στη συμφωνία προβλέπεται πως ο Κ. Μπογδάνος, εκτός από το να λαμβάνει τα τέλη διοδίων και να δίνει τα ρέστα, θα ενημερώνει τους οδηγούς για τα νέα της επικαιρότητας και θα ξεκινά διάλογο μαζί τους για τα φλέγοντα ζητήματα, πάντα με το ιδιαίτερό του στυλ και τον ενδελεχή του σχολιασμό.

Το όλο χάπενινγκ θα μαγνητοσκοπείται από κάμερες που θα τοποθετηθούν στον σταθμό διοδίων, ενώ ο ίδιος θα αλλάζει «μπουθ» κάθε 20 λεπτά, προκειμένου να αποφεύγονται μεγάλες ουρές στην Εθνική Οδό.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον κ. Μπογδάνο προκειμένου να του αποσπάσει κάποια δήλωση, όμως αυτός αρκέστηκε να απαντήσει με ένα ποίημα:

Στου δρόμου τα διαλείμματα
Στην άσφαλτο δίπλα, με τα αναμμένα φώτα
Ο Δημοσιογράφος εκεί θα στέκεται, καθιστός
Να απαριθμεί του κόσμου τα διόδια


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.