Τζιτζίκια
Partly cloudy
25°C
 

Απολύθηκε συντάκτης γνωστής ιστοσελίδας, επειδή το ζήτησαν νευριασμένοι αναγνώστες της

sad-journalistΠαρελθόν από την ιστοσελίδα στην οποία εργαζόταν αποτελεί 31χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των αναγνωστών, έπειτα από ένα εντελώς υποκειμενικό άρθρο του.

Ο Σράτος Κ., εξέφρασε την γνώμη του πάνω σε ζήτημα της επικαιρότητας, η οποία ήρθε σε πλήρη αντίθεση με αυτή μερίδας φανατικών φίλων της σελίδας, οι οποίοι αφού φρόντισαν να προσβάλλουν τον συντάκτη, κατόπιν ζήτησαν το απόλυτα δίκαιο, δηλαδή την απόλυσή του.

Χωρίς καμία σκέψη, η διεύθυνση της σελίδας προχώρησε στην άμεση αποπομπή του δημιουργού του άρθρου, με εκπρόσωπο να σχολιάζει στο «Κουλούρι»: «Αφού μας το ζήτησαν οι αναγνώστες μας, προφανώς και θα το κάνουμε, είναι γνωστό πως εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Ήδη ζητήσαμε να μας στείλουν το κείμενο διορθωμένο για να το αναδημοσιεύσουμε».

Παράλληλα, δικαιωμένοι αισθάνονται οι φίλοι της σελίδας, με τον 23χρονο Ανδρέα Στρατηγάκη να δηλώνει πως «ευτυχώς διώξανε τον άσχετο, στο τσακ γλίτωσαν το μπλοκ». Το «Κουλούρι», εκλιπαρεί τους αναγνώστες του να προτείνουν άμεσα ποιους συντάκτες του προτείνουν για απόλυση, ώστε να συνεχίσει να τους ικανοποιεί.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.