Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Για αποχωρήσεις των πρωταγωνιστών σε όλες τις ελληνικές τηλεοπτικές παραγωγές θα μπορεί πλέον να ψηφίζει το κοινό

Στα χνάρια των απόλυτα επιτυχημένων φορμάτ ριάλιτι αναμένεται να βαδίσει πολύ σύντομα το σύνολο της ελληνικής τηλεόρασης, με τους υπεύθυνους των καναλιών να παρατηρούν προσεκτικά τα υψηλά νούμερα που φέρνουν οι παραγωγές αυτές, κρατώντας αμείωτο ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο κάθε εβδομάδα ψηφίζει για τις αποχωρήσεις των πρωταγωνιστών, καθορίζοντας το αποτέλεσμα, σε μια πρόταση που είναι ήδη τεράστια και κάπου εδώ θα πρέπει να ολοκληρωθεί, αφού θα περάσει τις δέκα σειρές, με τις τελευταίες λέξεις να μην προσδίδουν καν κάποιο νόημα στο κείμενο και τους αναγνώστες να αναρωτιούνται γιατί τις διαβάζουν, απειλώντας το ρεκόρ της μεγαλύτερης πρότασης στην ιστορία της σελίδας μας.

Έτσι, στο εξής, σε κάθε ελληνική παραγωγή, είτε πρόκειται για δελτίο ειδήσεων, είτε για σειρά, είτε για άλλου είδους εκπομπή, οι συμμετέχοντες θα ψηφίζουν μεταξύ τους υποψήφιους προς αποχώρηση με το κοινό στη συνέχεια να λαμβάνει μέσω τηλεφώνων ή SMS την τελική απόφαση. Προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί η φήμη πως όποιος αποχωρεί θα αντικαθίσταται άμεσα από κάποιον Κύπριο.

Για παράδειγμα, στο δελτίο ειδήσεων του ANT1, υποψήφιος θα μπορεί να είναι ακόμη και ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου, με κανέναν τηλεστάρ να μην μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Με τον τρόπο αυτό, οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών προγραμμάτων των καναλιών έκριναν πως θα δώσουν νέο ενδιαφέρον σε εκπομπές που σημείωναν χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, δημιουργώντας ίντριγκες, συμμαχίες και αλλάζοντας διαρκώς τα δεδομένα.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο και διαβάστε ξανά καλού κακού τον πρόλογο του κειμένου με μία ανάσα, για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κορονοϊό.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.