Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Παράσταση με θέμα τη ζωή του δράκου του Σέιχ Σου θα ανεβάσουν στη φυλακή Λιγνάδης-Φιλιππίδης

Κάτω από άκρα μυστικότητα, δίχως να γίνει αντιληπτό από κανέναν, ο Πέτρος Φιλιππίδης προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του στην 15η τακτική ανακρίτρια. Ο δημοφιλής ηθοποιός κλήθηκε και απολογήθηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, για τις τρεις καταγγελίες που έχουν υποβληθεί σε βάρος του, που οδήγησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης για τρεις κακουργηματικές πράξεις, αυτή του βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού.

Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής δεν φαίνεται διατεθειμένος να χάσει χρόνο και ήδη καταστρώνει τα θεατρικά του σχέδια, τα οποία δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε στις φυλακές της Τρίπολης. Συγκεκριμένα, επικοινώνησε ήδη με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο σκοπεύουν να συστήσουν άμεσα θεατρική ομάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», το πρώτο έργο που θα ανεβάσουν, θα πρόκειται για την βιογραφία του δράκου του Σέιχ Σου, τη δράση του οποίου θαυμάζουν τόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης, όσο και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μάλιστα, έχουν ήδη γράψει το σενάριο και έχουν ξεκινήσει και τις οντισιόν για τους κεντρικούς ρόλους.

Τέλος, οι φήμες πως οι δύο καλλιτέχνες διαφώνησαν έντονα σχετικά με το ποιος θα υποδυθεί τον κεντρικό χαρακτήρα του δράκου, προς το παρόν διαψεύδονται κατηγορηματικά.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.