Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Τα χρέη του θα κληρώσει μέσω Instagram αυτό το Σάββατο στο Just The Two Of Us ο Νίκος Κοκλώνης

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση σχετικά με δέσμευση της περιουσίας  του γνωστού τηλεπαρουσιαστή και τηλεοπτικού παραγωγού Νίκου Κοκλώνη μετά από εντολή του επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα παράνομου χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Ο επικεφαλής της αρχής διέταξε γενική δέσμευση σε κινητή και ακίνητη περιουσία. Σύμφωνα με πληροφορίες η δέσμευση παντός περιουσιακού στοιχείου, κινητή και ακίνητη περιουσία καθώς και τραπεζικοί λογαριασμοί, σε βάρος του παρουσιαστή διατάχθηκε καθώς προέκυψε ότι χρωστά στο Δημόσιο, από φόρους και άλλες εισφορές συνολικό ποσό 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δε δείχνει να κλονίζεται ιδιαίτερα, κάνοντας λόγο απλά για μάτι, ενώ σκοπεύει να προχωρήσει κανονικά στην παρουσίαση του show Just The Twox Of Us αυτό το Σάββατο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στους συνεργάτες του, στην καθιερωμένη κλήρωση που θα κάνει μέσω Instagram, θα δωρίσει σε έναν τυχερό όλες τους τις εταιρείες μαζί με τα χρέη τους, δείχνοντας για πολλοστή φορά τη σπάνια γενναιοδωρία του.

Ο κ. Κοκλώνης δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στον ρεπόρτερ μας, ρωτώντας τον ωστόσο αν θα ενδιαφερόταν να αποκτήσει δική του εκπομπή, με πληρωμή σε μερίδια των εταιρειών του.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.