Αφρικανικά πόνι
Clear sky
29°C
 

Διαπραγματεύσεις για να ενταχθεί η Ελλάδα στις χώρες που υποστηρίζουν μουσική στο Instagram ξεκίνησε η κυβέρνηση

Μπροστά σε ένα μικρό διαπραγματευτικό «θαύμα» φαίνεται πως είναι η κυβέρνηση, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να έχει αφιχθεί εδώ και λίγες μέρες στην Καλιφόρνια, όπου και βρίσκονται τα κεντρικά του Instagram, έχοντας ξεκινήσει συζητήσεις με τον ίδιο το Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Αντικείμενο των συζητήσεων αυτών, σύμφωνα με απολύτως έγκυρες και αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, φαίνεται πως είναι η πολυπόθητη ένταξη της Ελλάδας στις χώρες που μπορούν να υποστηρίξουν τη μουσική στα stories του δημοφιλούς μέσου, απαίτηση που πλέον έφτανε καθημερινά στα γραφεία του πρωθυπουργού από χιλιάδες πολίτες.

«Αρκετά με το Instagram Music is not available in your region, λες και είμαστε φτωχοί συγγενείς. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα και απαιτούμε να μας σεβαστείτε, απαιτούμε να μπορούν να ακούσουν οι πολίτες μας μουσική», φέρεται να είπε ο κ. Μητσοτάκης στον Αμερικανό, με τις συζητήσεις να κυλούν σε εξαιρετικό κλίμα και τη χώρα μας να έχει δεσμευτεί να παραχωρήσει στο Meta 100.000 συμπατριώτες μας για αντάλλαγμα με την παραπάνω παροχή.

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για την έκβαση αυτού του διαπραγματευτικού θρίλερ.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.