Τζιτζίκια
Sunny
35°C
 

Στο Star Channel από τη νέα σεζόν και ο Ronald McDonald

RonaldMcDonaldΜία ακόμη μετεγγραφή-βόμβα ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel. Πρόκειται για τον Ronald McDonald, την γνωστή φιγούρα-μασκώτ των εστιατορίων McDonald’s, τον οποίο ο όμιλος Βαρδινογιάννη «άρπαξε» την τελευταία στιγμή από γνωστό αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο McDonald αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη ομάδα του Star Channel, ύστερα από μεγάλα ονόματα της εγχώριας δημοσιογραφίας όπως είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Μάρα Ζαχαρέα, ο Τάσος Τέλλογλου και η Πόπη Τσαπανίδου, στο «στοίχημα» του σταθμού να μετατραπεί σε δυνατό παίκτη του τομέα της ενημέρωσης.

Ο κοκκινομάλλης Ronald αναμένεται να παρουσιάζει ένα βραδινό talk show με καλεσμένους διασημότητες και ανθρώπους της επικαιρότητας τόσο από τον ελληνικό χώρο, όσο και από το εξωτερικό, το οποίο θα προβάλεται σε καθημερινή βάση. Ο McDonald θα υποδέχεται πιθανότατα τους καλεσμένους του καθισμένος αναπαυτικά σε ένα παγκάκι και έχοντας τα χέρια του ανοιχτά, όπως έχουμε συνηθίσει να τον συναντάμε στα εστιατόρια της πολυεθνικής αλυσίδας ταχυφαγίας.

Ronald_McDonald,_sitting Σύμφωνα με φήμες, ο τηλεοπτικός σταθμός προόριζε αρχικά για την συγκεκριμένη θέση τον γνωστό κωμικό παρουσιαστή David Letterman. Οι διαπραγματεύσεις με τον Letterman «ναυάγησαν» όμως, ύστερα από συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του με το δίκτυο CBS, όπου εμφανίζεται την τελευτάια εικοσαετία. Αμέσως μετά το Star Channel έσπευσε να προσεγγίσει τον χαμογελαστό McDonald, καταλήγοντας σε συμφωνία κάποια στιγμή μέσα στην περασμένη εβδομάδα.

Στις τάξεις του τηλεοπτικού σταθμού όλοι εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την προσθήκη του Ronald McDonald στο δημοσιογραφικό team, μία μόλις εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σεζόν.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.