Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Partly cloudy
12°C
 

Ενθουσίασε η νέα διαφήμιση της ΔΕΗ που παρουσιάστηκε στο περιθώριο του χθεσινού τελικού κυπέλλου μπάσκετ

Αμερικάνικα μεγαλεία έζησαν χθες όσοι παρακολούθησαν τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αφού μιμούμενη όσα συμβαίνουν στο Super Bowl, η ΔΕΗ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τηλεθέαση και να παρουσιάσει τη νέα της τηλεοπτική διαφήμιση.

Σε αυτή, είδαμε χιλιάδες οικογένειες να χρησιμοποιούν τις συσκευές του σπιτιού τους και στη συνέχεια να παραλαμβάνουν τον λογαριασμό. Τότε, ο πατέρας της οικογένειας, τον οποίο υποδύεται ο Χρήστος Λούλης, ευχαριστεί τη ΔΕΗ για όσα προσφέρει, κατηγορεί την αριστερά για την αύξηση των τιμών και αγκαλιάζει τα παιδιά του, με το τελικό πλάνο να τον δείχνει να παραχωρεί τον μικρό του γιο έναντι ενός σημαντικού ποσού, σε μια συγκινητική νότα.

Εκτός από τη ΔΕΗ όμως, τις νέες τους διαφημίσεις παρουσίασαν χθες οι εταιρείες ΒΙΒΕΧΡΩΜ, καλσόν Varisan Lui, μουρουνέλαιο Mollers και Χασάπικο «Ο Κακός ο Λύκος», με τις κριτικές να είναι εξαιρετικές.

Πλέον, οι λάτρεις της διαφήμισης και του αθλητισμού ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα playoffs της Super League 1, με το halftime show που θα περιλαμβάνει την επανένωση των ΠΥΞ ΛΑΞ να κλέβει την παράσταση.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.