Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Partly cloudy
29°C
 

Κλείνει προληπτικά η Αττική οδός ενόψει των εξελίξεων στην Ουκρανία

Συνεδριάζει εκτάκτως αυτή την ώρα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), με τη συμμετοχή και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε προγραμματισμένη ζωντανή συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό προκειμένου να συγκαλέσει το ΚΥΣΕΑ με φόντο τις εξελίξεις στην Ουκρανία μετά και το διάγγελμα Πούτιν για την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Ντονμπάς, κίνηση που πυροδοτεί συναγερμό στη Δύση και τον κίνδυνο για επιδείνωση της ενεργειακής κρίσης να είναι ορατός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού» ωστόσο, κάποιες πρώτες αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί από την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, αν η κατάσταση εκτραχυνθεί κι άλλο, τότε άμεσα θα σταλεί μήνυμα σε όλους τους Έλληνες πολίτες από το 112, θα διαταχθεί εκκένωση σπιτιών και οικισμών και θα κλείσει προληπτικά η Αττική Οδός.

Προς το παρόν τέλος, δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες πως σε περίπτωση πολέμου, θα κηρυχθεί αυτόματα αργία στη χώρα μας. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.