Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Συνεχίζονται οι ξυλοδαρμοί πελατών βιντεοκλάμπ, βέβαιοι οι ιδιοκτήτες πως πρόκειται για καμουφλαρισμένους εφοριακούς

galaxy_9503Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι σκοπεύουν να επισκεφτούν τις προσεχείς ημέρες τα βιντεοκλάμπ της γειτονιάς τους, αφού οι άγριες επιθέσεις εναντίον των πελατών έχουν λάβει διαστάσεις επιδημίας.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, δυσκολεύονται να πιστέψουν πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι οι οποίοι επιλέγουν να νοικιάσουν DVD αντί να κατεβάσουν τις ταινίες τις οποίες επιθυμούν να παρακολουθήσουν, με αποτέλεσμα να υποθέτουν πως όποιος επισκέπτεται τα μαγαζιά τους, είναι δίχως αμφιβολία κάποιος καμουφλαρισμένος «ράμπο» της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, με σκοπό να εντοπίσει ατασθαλίες στα οικονομικά της επιχείρησης.

Έτσι, τις τελευταίες εβδομάδες οι προπηλακισμοί εναντίον των ρομαντικών φίλων του κινηματογράφου έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αυξανόμενες με γεωμετρική πρόοδο. Φαίνεται μάλιστα πως οι ιδιοκτήτες των βιντεοκλάμπ, οι οποίοι «τρέχουν» τα καταστήματα μόνοι τους μιας και δεν έχουν τα λεφτά να προσλάβουν υπαλλήλους, προτρέπουν τους πελάτες να κατεβάσουν τις ταινίες, αφού δεν διαθέτουν έτσι κι αλλιώς φιλμ που κυκλοφόρησαν μετά το 1999.

«Μόνο αν είναι κάποιος άστεγος, ανώμαλος ή εφοριακός μπορώ να δεχτώ ότι μπαίνει σε βιντεοκλάμπ. Δεν θέλουμε καμία τέτοια κατηγορία στις επιχειρήσεις μας. Αν πάλι είναι κάποιος μεγάλος σε ηλικία, να βάλει να δει τηλεόραση, έτσι κι αλλιώς με δυσκολία βλέπει. Ο μόνος λόγος που δεν κλείνουμε, είναι επειδή ελπίζουμε να μας επιστρέψουν κάποια στιγμής τις 3.456 ταινίες που μας χρωστάνε, για να ορθοποδήσουμε οικονομικά», σχολίασε ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας βιντεοκλάμπ μιλώντας στο «Κουλούρι».

Εμείς, θα προσπαθήσουμε να επισκεφτούμε το βιντεοκλάμπ της γειτονιάς μας, αν αυτό υπάρχει ακόμα, και αν επιζήσουμε θα σας μεταφέρουμε τα νεότερα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.