Αφρικανικά πόνι
Clear sky
32°C
 

Επετειακές προβολές των Φτηνών Τσιγάρων μέσα σε καρτοτηλέφωνο παρουσία του Ρένου Χαραλαμπίδη ανακοινώθηκαν για το καλοκαίρι

23 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την κυκλοφορία των Φτηνών Τσιγάρων του Ρένου Χαραλαμπίδη και οι επετειακές προβολές συνεχίζονται.

Μετά τις εορταστικές βραδιές σε θερινούς κινηματογράφους αλλά και τη δημιουργία μιούζικαλ, ο έμπειρος σκηνοθέτης ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι, θα διοργανωθούν ειδικές προβολές για τους φανατικούς φίλους της ταινίας, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα καρτοτηλέφωνα, παρουσία του ίδιου και ενός τυχερού κάθε φορά σινεφίλ.

Κατά τη διάρκεια των προβολών αυτών σε φορητές τηλεοράσεις 14 ινστών, οι φίλοι της ταινίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξανά το φιλμ σε απόσταση αναπνοής από τον δημιουργό της, ακούγοντας συνεχώς την ανάσα του, ενώ ο ίδιος θα αναλύει καρέ καρέ το δημιούργημά του.

«Μια αληθινή μυσταγωγία για εκλεκτούς καλεσμένους στην καλοκαιρινή Αθήνα. Σας περιμένω όλους», δήλωσε αποκλειστικά στο «Κουλούρι» ο κ. Χαραλαμπίδης, διαψεύδοντας πάντως τις φήμες πως ο ίδιος διαμένει πλέον μόνιμα σε ένα από τα λίγα καρτοτηλέφωνα που έχουν απομείνει στην πόλη.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.