Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Ελληνική ταινία με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη ετοιμάζει ο Γούντι Άλεν

Μπορεί να έχει κλείσει πλέον τα 87 του χρόνια, ωστόσο ο Γούντι Άλεν δεν σκοπεύει να αποσυρθεί ακόμη από τον κινηματογράφο.

Έτσι, μετά τη γαλλική ταινία «Γυρίσματα της Τύχης» που μόλις κυκλοφόρησε, ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται για ακόμη μία έκπληξη, δείχνοντας να μην πτοείται από το γεγονός πως οι μεγάλοι σταρ του σινεμά αρνούνται πια να συνεργαστούν μαζί του λόγω του προβληματικού του χαρακτήρα και των σκανδάλων στα οποία έχει εμπλακεί.

Η έκπληξη αυτή μάλιστα αφορά και την Ελλάδα, καθώς φαίνεται πως η πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα μας δεν ήταν καθόλου τυχαία. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αυτής, ο Αμερικανός κινηματογραφιστής συνάντησε τον Πέτρο Φιλιππίδη και συμφώνησε να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε ταινία που θα έχει έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία του κ. Άλεν.

«Βλέπω στον Πέτρο πολλά δικά μου στοιχεία. Πάντα τον θαύμαζα και έχουμε δεχτεί κι οι δύο άδικο πόλεμο. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης, ενώ ο κ. Φιλιππίδης αρνήθηκε ακόμη να κάνει κάποια δήλωση.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.