Τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για την αύξηση στις τιμές των καυσίμων και το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμα προς τους πολίτες.
Ωστόσο, φαίνεται πως στο τραπέζι έχουν πέσει ακόμη πιο αυστηρά μέτρα από αυτά που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Κουλουριού», στην κυβέρνηση έχει ήδη προταθεί και εξετάζεται το ενδεχόμενο ενός γενικού lockdown, μέχρι η καμπύλη της ακρίβειας να υποχωρήσει.
«Το κύμα της ακρίβειας είναι πολύ έντονο και φοβάμαι πως οι μετακινήσεις και ο συγχρωτισμός το επιδεινώνουν. Πρέπει άμεσα να απομονωθούμε και μόνο όταν οι δείκτες είναι καλύτεροι, να επανέλθουμε στην κανονική μας ζωή», σχολίαζε πηγή του Μαξίμου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες ανακοινώσεις, ακόμη και σήμερα.
Τέλος, διαψεύστηκαν οι φήμες πως η χρήση λιπαντικού θα γίνει υποχρεωτική σε όλες τις αγορές, ως κακεντρεχείς.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Έχω τονίσει ξανά στο παρελθόν, πως το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι στα ανατολικά μας σύνορα, αλλά στο Λιβυκό Πέλαγος. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε καθημερινά να φτάνουν τέτοιες ποσότητες σκόνης από την Αφρική και να μην αντιδρούμε.