Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

28χρονος χωρίς φίλους αγόρασε AirPods 4ης γενιάς

Μια παρορμητική αγορά ήταν αυτή που «γέμισε» την περασμένη εβδομάδα για τον 28χρονο Ιόλαο, ιδιωτικό υπάλληλο σε διαφημιστική εταιρεία, ο οποίος δεν έχει καθόλου φίλους στην προσωπική του ζωή.

Επηρεασμένος από το καταναλωτικό κλίμα των ημερών του Black Friday, ο Ιόλαος δεν μπόρεσε να αντισταθεί όταν είδε τη διαφήμιση των νέων AirPods Max 4ης γενιάς της Apple στην τιμή των 589 ευρώ και τα παρήγγειλε ηλεκτρονικά από το κινητό του τηλέφωνο. Μερικές μέρες αργότερα είχε παραλάβει τα νέα του ακουστικά, γεγονός που του έδωσε ιδιαίτερη χαρά, παρόλο που διαθέτει ήδη άλλα 5 ζευγάρια ακουστικά και γενικά δεν ακούει και τόσο πολύ μουσική.

Φυσικά, ανέβασε αμέσως φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα και την επόμενη μέρα μοιράστηκε τη χαρά του με τους συναδέλφους του στο γραφείο, οι οποίοι ωστόσο δεν έδιναν και μεγάλη προσοχή στο τι έλεγε.

«Ωραίος ήχος, με τέλειο ντιζάιν και μπάσο σαν να παίζει μέσα στο κεφάλι σου, πολλά λεφτά βέβαια αλλά άξιζε, τα ήθελα πολύ», μονολόγησε ο 28χρονος ενώ οι συνάδελφοί του κοιτούσαν το κινητό τους ή διάβαζαν αθλητικά νέα στον υπολογιστή.

Ρεπόρτερ του «Κουλουριού» έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Ιόλαο και έχει κανονίσει να βγει μαζί του για μπίρα, αν και ενδεχομένως τελευταία στιγμή να προκύψει κάτι έκτακτο οπότε και θα ξανακανονίσουμε.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.