Δεν ξέρεις τι να φορέσεις
Showers
14°C
 

Αχρησιμοποίητα πακέτα Ντελόρ σε εξαιρετική κατάσταση βρέθηκαν στα υπόγεια του Μαξίμου

Ξαφνικό...μάννα εξ ουρανού έλαβε η ελληνική κυβέρνηση στη δύσκολη μάχη που δίνει για να αντεπεξέλθει στις οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου βρέθηκαν τουλάχιστον δέκα αχρησιμοποίητα πακέτα Ντελόρ σε εξαιρετική κατάσταση, από τις αρχές της δεκαετίας του '90. Τα πακέτα αυτά, είχαν τοποθετηθεί εκεί για αποθηκευτικούς λόγους, εξαιτίας της πληθώρας των πακέτων που είχε λάβει η χώρα μας εκείνα τα χρόνια και με τον καιρό ξεχάστηκαν. Την ανακάλυψη έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε μια από τις κλασικές επισκέψεις του στα υπόγεια αργά τη νύχτα, όταν δεν τον πιάνει ύπνος.

«Δεν έχει υπολογιστεί ακόμα η ακριβής αξία τους, ωστόσο αναμφίβολα ανέρχεται σε επταψήφιο νούμερο, το οποίο θα δώσει τεράστια ανάσα στην οικονομία μας. Μέχρι το πρωί ο κ. Μητσοτάκης άνοιγε πακέτα με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, λες και ήταν Χριστούγεννα», σχολίαζε κυβερνητική πηγή, κάνοντας χώρο στο Υπουργείο Οικονομικών για τα πακέτα.

Όσο για το χώρο που άδειασε στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως ο πρωθυπουργός σκοπεύει να κατασκευάσει επιτέλους γήπεδο μπάσκετ.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.