Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Τη δυνατότητα stories προσθέτει το TaxisNet

Τη νέα «μόδα» των stories έρχεται να προσθέσει το TaxisNet, με την επίσημη διαδικτυακή πλατφόρμα της ελληνικής εφορίας να καλωσορίζει την υπηρεσία αυτή, την οποία και θα υποστηρίζει από τις επόμενες ημέρες.

Οι ιθύνοντες του TaxisNet, βλέποντας σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και υπηρεσίες, όπως το Twitter και το Spotify, να αγκαλιάζουν το ρεύμα της εποχής, αποφάσισαν να εκσυγχρονίσουν την σελίδα, καθιστώντας την ταυτόχρονα πιο ελκυστική και διασκεδαστική για τους χρήστες της.

Στο εξής, όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες θα μπορούν να ανεβάζουν τα stories τους, τα οποία θα ονομάζονται «Ε9s», με τους ειδικούς και τους λογιστές να ξεκαθαρίζουν πως οι ιστορίες αυτές δεν θα αφορούν μόνο αποδείξεις αλλά οποιοδήποτε έγγραφο επιθυμεί ο καθένας να μοιραστεί με τους άλλους χρήστες της σελίδας.

Η πιλοτική λειτουργία έχει ήδη ξεκινήσει για λίγους τυχερούς πολίτες, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανεβάζει το πρώτο στόρι, το οποίο περιελάμβανε ένα πρόσφατο ταξίδι του στο Πήλιο και τον λογαριασμό που έκανε σε τοπική ταβέρνα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.