Τζιτζίκια
Partly cloudy
24°C
 

52χρονος που διαβάζει την «Ελεύθερη Ώρα» δεν ενοχλείται καθόλου από τους εξωγήινους στο υπόγειό του

aliensΧωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα φαίνεται πως εξελίσσεται η συμβίωση του 52χρονου Λουκά Μ., ιδιοκτήτη συνοικιακού παντοπωλείου στα Πευκάκια Αττικής, με τους εξωγήινους που διαμένουν στο υπόγειο της πολυκατοικίας του τουλάχιστον από τον περασμένο Μάιο, αν όχι λίγο παραπάνω.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο 52χρονος, πιστός αναγνώστης της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» από την πρώτη της έκδοση το 1981 μέχρι και σήμερα, είχε αρχικά αντιμετωπίσει με εχθρότητα τα πλάσματα με το μυτερό κεφάλι που μπήκαν ένα βράδυ από το μπαλκόνι και μετά εγκαταστάθηκαν στο υπόγειο.

«Ήταν αργά το βράδυ, καθόμουν στον καναπέ και ξεφύλλιζα τις επίκαιρες προφητείες του πατέρα Παΐσιου όταν εμφανίστηκαν. Τρόμαξα αρχικά, φώναξα αλλά δεν έφευγαν. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι δεν είναι Έλληνες» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Λουκάς. Όπως εξιστορεί, τα πλάσματα με το δέρμα που φωσφορίζει δεν αντιδρούσαν καθόλου στις απειλές του αλλά ήταν ύποπτα σιωπηλοί, χωρίς όμως να κάνουν κάτι πέρα από το να τον κοιτούν.

«Εκείνη τη μέρα δεν μου είπαν τίποτα. Απλά μετά από λίγη ώρα έφυγαν και κατέβηκαν κάτω στο υπόγειο. Έκτοτε κατεβαίνω συχνά και τους ακούω που μιλούν για τη Συμπαντική Τάξη, τον Πούτιν, την παλινόρθωση του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Πόλη, τους gay Εβραίους Γέροντες και άλλα ζητήματα. Τελικά φαίνεται πως δεν είναι κακά παιδιά» συμπλήρωνει ο 52χρονος καθώς τελειώνει την ανάγνωση της σημερινής «Ελεύθερης Ώρας».

Ρεπόρτερ του «Κουλουριού» κατέβηκε μαζί με τον κ. Λουκά στο υπόγειο προκειμένου να αποσπάσει κάποια δήλωση από τα εξωγήινα πλάσματα, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό καθώς εκείνη τη στιγμή χάλασε το ασανσέρ και το κλειδί του υπογείου έσπασε μέσα στην κλειδαριά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.