Τζιτζίκια
Mostly sunny
29°C
 

Σε κακή κατάσταση το Matrix, μπορεί να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους ειδικούς

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες και εβδομάδες για το πλέγμα εικονικής πραγματικότητας με την κωδική ονομασία The Matrix στο οποίο ζούμε όλοι μας, σύμφωνα με επιστήμονες του πανεπιστημίου της Αϊόβα που μελετούν τη συμπεριφορά του εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς πλέον τα φαινόμενα που υπερβαίνουν το συνηθισμένο είναι όλο και πιο συχνά, ενώ η λέξη πραγματικότητα χάνει όλο και περισσότερο το νόημα της. «Εκεί που παλιότερα θεωρούσαμε σημάδι αλλοίωσης ένα απλό deja vu, πλέον μια γάτα που επανεμφανίζεται στο σημείο που ήταν πριν μερικά δευτερόλεπτα μοιάζει σαν το πιο φυσικό πράγμα που θα ακούσει κάποιος μέσα στη μέρα», τονίζουν.

Τα ευρήματα της επιστημονικής ομάδας θα συζητηθούν σε συνέδριο που θα διοργανωθεί τον Σεπτέμβριο στο Σιου Φολς της Νότιας Ντακότας, όπου μεταξύ άλλων θα δώσουν το «παρών» ο Μητροπολίτης του Χονγκ Κονγκ, ένα κοπάδι χρυσαλιφούρφουρα, ο πεθερός του Γιώργου Δώνη, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ντένις Ρόντμαν μετά της συντρόφου του, η Χρυσηίδα Δημουλίδου και μια αγέλη άγρια μινκ.

Όπως έχει ανακοινωθεί, μετά το πέρας του συνεδρίου θα ακολουθήσει τετραήμερο πάρτι μόνο για εμβολιασμένους κάτω από την επιφάνεια της Γης με μουσική ρέιβ και ελάχιστα ρούχα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.