Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Νέο ρεκόρ: ζευγάρι συμπληρώνει 35 λεπτά ανταλλάσσοντας φιλιά από το τηλέφωνο

teenage-girl-talking-on-her-mobile-phoneΣΑΡΛΟΤ, ΗΠΑ -- Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ σημείωσε νεαρό ζευγάρι από την Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών που συμπλήρωσε 35 λεπτά ανταλλάσσοντας φιλιά από το τηλέφωνο. Πρόκειται για τον 20χρονο Ματ και την 18χρονη Τζόνυ, φοιτητές τοπικού πανεπιστημίου και οι δύο, οι οποίοι δήλωσαν εκστασιασμένοι που, αν και δεν το σκόπευαν, κατάφεραν με τον τρόπο αυτό να γιορτάσουν την αγάπη τους.

Η είδηση για το ρεκόρ, το οποίο ξεπέρασε την προηγούμενη μεγαλύτερη επίδοση κατά 21 ολόκληρα λεπτά, μεταδίδεται από όλα τα μεγάλα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα και έχει προκαλέσει ενθουσιώδεις αντιδράσεις στις τάξεις των φανατικών οπαδών των ρομαντικών τηλεφωνημάτων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήταν απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου όταν ο Ματ κάλεσε την Τζόνυ για να μάθει πώς πέρασε την ημέρα της, έχοντας να την δει από το περασμένο βράδυ και παρά το γεγονός πως είχαν ήδη κανονίσει να βρεθούν λίγες ώρες αργότερα. Μετά από μια σύντομη συνομιλία, κατά τη διάρκεια της οποίας η Τζόνυ απαριθμούσε τα δώρα που είχε αγοράσει το πρωί για την ίδια και την οικογένειά της ενώ παράλληλα ο Ματ σχολίαζε ένθερμα το παιχνίδι φούτμπολ της προηγούμενης ημέρας, έφθασε για το ερωτευμένο ζευγάρι η ώρα του τηλεφωνικού αποχωρισμού.

«Τζόνυ σ' αγαπώ» είπε ο Ματ, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ειδικός ρεπόρτερ του CNN, Τζέημς Άμπραχαμς, που καλύπτει το γεγονός διαβάζοντας το κείμενο της απομαγνητοφωνημένης συνομιλίας που έχει στην κατοχή του. «Κι εγώ σ' αγαπώ Ματ» απάντησε η Τζόνυ, για προκαλέσει το ηχητικό φιλί του Ματ: «μουτς!». «Ματς» ακούστηκε από την μεριά της Τζόνυ, συνεχίζει ο κ. Άμπραχαμς, «σμουτς», «μμμματς», «γμουτς», [μεσολαβούν περίπου 70 σελίδες απομαγνητοφώνησης, οι οποίες στην πραγματικότητα διήρκεσαν περίπου 35 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ], «μμμουτς», «σματς!».

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο, ο Ματ δήλωσε συγκινημένος από την επιτυχία και σημείωσε πως το ρεκόρ έχει ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τον έρωτά του για την Τζόνυ, την οποία «δεν πρόκειται να αποχωριστεί ποτέ». «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξή του» είπε, προτού η τηλεφωνική συνέντευξη φτάσει στο τέλος της. «Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, [μεσολαβούν περίπου 130 ευχαριστώ], ευχαριστώ, ευχαριστώ».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.