Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Mostly cloudy
13°C
 

Έχουμε αρκετούς πυροτεχνουργούς για να αντιμετωπίσουμε νέα υγειονομική βόμβα;

Η πανδημία του κοροναϊού, η οποία τράβηξε τα βλέμματα στις αρχές του 2020, συνεχίζει να ταλαιπωρεί όλο τον πλανήτη, ωστόσο πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και επόμενες πανδημίες και υγειονομικές βόμβες πάσης φύσης. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν;

Προτείνω στον Υπουργό προστασίας του πολίτη να δωρίσει άμεσα 100 πυροτεχνουργούς της ΕΛ.ΑΣ στο Υπουργείο Υγείας και το ΕΣΥ. Η τρομοκρατία άλλωστε έχει τελειώσει στην Ελλάδα και αυτοί οι αφανείς ήρωες με τις τεράστιες πράσινες στολές και τα κράνη παίζουν τάβλι ολημερίς για να περάσει η ώρα τους.

Η άρτια εκπαίδευση, τα γερά νεύρα και η απόλυτη ψυχραιμία είναι το τρίπτυχο του πυροτεχνουργού τη στιγμή που βαδίζει προς το «σημείο 0» και νιώθει τους χτύπους της καρδιάς του να συγχρονίζονται με τους χτύπους του εκρηκτικού μηχανισμού. Αυτό το τρίπτυχο πρέπει να αξιοποιήσουμε για να αφοπλίσουμε κάθε εχθρό της υγείας μας.

Με τις βόμβες, υγειονομικές και κανονικές, κανείς να μην αμφιβάλλει, θα έχουμε πόλεμο. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα νικήσουμε.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.