Τι με βάζετε και μιλάω ρε παιδιά; Λέτε να έγινα διάσημος χάρη σε αυτά που λέω; Μοντέλο είμαι, όχι καθηγητής.
Με κράζετε τώρα επειδή είπα αυτό για τους λαθρομετανάστες. Λες και ξέρω τι σημαίνει αυτή η έννοια. Λες και μου ζήτησε κανείς να τοποθετηθώ για κοινωνικά ζητήματα πριν ανέβω στην πασαρέλα ή φωτογραφηθώ. Λες και καταλάβαινα τι σήμαιναν οι δύσκολες λέξεις που μάθαινα απ' έξω για να παίξω ένα ρόλο.
Πώς νομίζετε ότι έβγαλα όλες αυτές τις γυναίκες; Ξεκινώντας συζητήσεις για το προσφυγικό και την οικονομική κρίση; Τόση γυμναστική την έκανα για να πρέπει να ξέρω τι να λέω και για όλα αυτά; Κάντε μου τη χάρη.
Όταν με καλείτε, να με ρωτάτε μόνο πράγματα που απαντώνται με ναι ή όχι, διαφορετικά, από εδώ και στο εξής, όποτε δυσκολεύομαι απλά θα βγάζω τη μπλούζα μου.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Έχω τονίσει ξανά στο παρελθόν, πως το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι στα ανατολικά μας σύνορα, αλλά στο Λιβυκό Πέλαγος. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε καθημερινά να φτάνουν τέτοιες ποσότητες σκόνης από την Αφρική και να μην αντιδρούμε.