Τζιτζίκια
Sunny
33°C
 

Μητσοτάκης εναντίον Ερντογάν στο επόμενο αγώνισμα του Survivor, έπαθλο όλες οι γκρίζες ζώνες

Στην τελική τους ευθεία έχουν μπει τα τηλεοπτικά Survivor τόσο της Ελλάδας, όσο και της Τουρκίας, πίσω από την παραγωγή των οποίων βρίσκεται η Acun Medya του Τούρκου επιχειρηματία Acun Ilicali.

Στα τελευταία επεισόδια, παρακολουθήσαμε τους Έλληνες και τους Τούρκους διαγωνιζόμενους να αγωνίζονται παρέα για τα μεγάλα έπαθλα, φαίνεται ωστόσο πως πολύ σύντομα, ο πήχης αναμένεται να ανέβει σημαντικά.

Συγκεκριμένα, οι ηγέτες των δύο χωρών, Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να διαγωνιστούν μεταξύ τους σε έναν εντυπωσιακό στίβο μάχης που θα θυμίζει τις μεγάλες ελληνοτουρκικές μάχες του παρελθόντος.

Το έπαθλο φυσικά, θα είναι το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι και θα αφορά την επικράτηση της χώρας του νικητή σε όλες τις γκρίζες ζώνες που διεκδικούν τις τελευταίες δεκαετίες. Ήδη, ο Acun έχει έρθει σε συνεννόηση με τον ΟΗΕ ο οποίος και έχει αναγνωρίσει τη συνθήκη που έχει υπογραφεί και η οποία θα ενεργοποιηθεί ανάλογα με τον τελικό νικητή.

Όσο για τις φήμες πως η νικήτρια χώρα θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί όπως επιθυμεί τον Τριαντάφυλλο, προς το παρόν διαψεύδονται κατηγορηματικά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.