Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Νίκη Κεραμέως: Δεν έχει καταφέρει ακόμα να πιει σφηνάκι από τον αφαλό της

Σε έναν και μόνο στόχο έχει προσηλωθεί η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως αφότου άνοιξε η εστίαση την περασμένη εβδομάδα: να καταφέρει να πιει σφηνάκι κίτρινη τεκίλα απευθείας από τον αφαλό της.

Έτσι, από την Δευτέρα του Πάσχα και μέχρι χθες η Υπουργός επισκέπτεται κάθε βράδυ το ίδιο μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, ξαπλώνει στην μπάρα και ζητάει από τον μπάρμαν να τη σερβίρει. Στη συνέχεια προσπαθεί να συνδυάσει μια γρήγορη κοιλιακή αναδίπλωση με ένα «γκελ» από την περιοχή του αφαλού, ώστε η τεκίλα να καταλήξει στο στόμα της όπως ανασηκώνεται.

«Το θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μπορεί η κυρία Υπουργός να μην τα έχει καταφέρει ακόμα, όμως είναι απόλαυση να την παρακολουθεί κανείς. Χθες έφτασε κοντά, το γκελ δούλεψε αλλά δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα το σφηνάκι να περάσει ξυστά από το αυτί της» τονίζει μιλώντας στο «Κουλούρι» ο μπάρμαν και ιδιοκτήτης του εν λόγω μπαρ, ο οποίος της έχει υποσχεθεί δωρεάν τεκίλα εφ' όρου ζωής αν ολοκληρώσει επιτυχώς τη δοκιμασία.

Η ίδια η Νίκη Κεραμέως εμφανίζεται αισιόδοξη πως η μεγάλη μέρα δεν αργεί και δηλώνει πως δεν θα σταματήσει σε καμία περίπτωση την προσπάθεια, καθώς «ο επιμένων νικά». Μάλιστα σκοπεύει να ξεκινήσει μαθήματα γιόγκα μόλις ανοίξουν τα γυμναστήρια για να ενδυναμώσει τους κοιλιακούς της μύες.

«Στην κυβέρνηση δεν καταλαβαίνουμε από δυσκολίες και εμπόδια, όταν βάζουμε κάτι σκοπό το πετυχαίνουμε ό,τι θυσίες κι αν απαιτεί. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι δεν γίνεται, όμως εμείς είμαστε εδώ για να αποδεικνύουμε ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να υπάρχει πίστη και τεκίλα», σχολιάζει χαρακτηριστικά η Υπουργός.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.