Για ακόμη μια φορά, η αναρχοαριστερά έδειξε ποια είναι, με την αήθη επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο και τα άθλια συνθήματα εναντίον μου.
Πλανώνται πλάνην οικτράν, αν νομίζουν ότι έτσι θα μας σταματήσουν. Δεν γίνεται έτσι η πολιτική κύριοι. Ήδη προσλάβαμε συνεργείο μπογιατζήδων με μεράκι και όρεξη για δουλειά, ώστε να αποκαταστήσει τις ζημιές.
Έχουν μπροστά τους 13 ώρες σκληρής εργασίας, για να το κάνουν ξανά κούκλα. Κι αν χρειαστεί, θα το επιδιορθώσουν ξανά, διότι αν έχεις όρεξη, δουλεύεις και 13 και 20 ώρες χωρίς γκρίνιες και λες και ευχαριστώ.
Καθίστε εσείς άπλυτοι να γκρινιάζετε.
Απόψεις
Αν μπορούν αυτοί, ε δεν γίνεται να μην μπορείτε κι εσείς να βρείτε μια δουλειά. Αποκλείεται να είναι όλοι αυτοί πιο ικανοί και πιο έξυπνοι από εσάς. Μιλάμε δηλαδή για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είναι τόσα χρόνια στο Υπουργείο Υγείας.