Πάει κι αυτό
Mainly clear
22°C
 

Άλλες 3 πληγές έμειναν, υπομονή

Λοιπόν Έλληνες, επειδή τα έχω περάσει, σας νιώθω. Νομίζατε ότι ξεμπερδέψατε με μια πανδημία, κάτι φωτίτσες, πλημμύρες και καταποντισμούς, κάτι πολέμους, μια μικρή οικονομική κρίση, κατοχικό πληθωρισμό, τον Βαρβιτσιώτη υπουργό. Αμ δε.

Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της που λέμε στην Αίγυπτο. Έχετε ακόμα. Ακρίδες δεν στέλνουμε, έχουμε στείλει ένα σμήνος σε μια δουλειά στο Μαρόκο, τώρα άμα δείτε τίποτα ιπτάμενες κατσαρίδες, απ’ τις χοντρές που πληρώνουν δικό τους ΕΝΦΙΑ, μην τρομάξετε, να παίξουν θέλουν.

Πρωτότοκους γιους και ζώα δε χρειάζεται να θυσιάσετε, προχωράει ο κόσμος, δεν έχουν woke ατζέντα οι κατάρες τον 21ο αιώνα, και κόρες μας κάνουν. Και που είστε, τόσα ηφαίστεια έχετε στην Ελλάδα, κανονίζετε διακοπές Σαντορίνη με δική σας ευθύνη.

Σας βλέπω τι τραβάτε και θυμάμαι τα δικά μας. Άσε τι είχαμε περάσει τότε, αίμα μας πήγε. Κι όλα αυτά για να φύγουν οι Εβραίοι να πάνε στη μόνη χώρα της Μέσης Ανατολής που δεν έχει πετρέλαιο. Φοβερή επιτυχία, ακόμα τον βρίζουν τον Μωυσή οι δικοί του.

Εσείς δεν ξέρω τι θα κάνετε. Διώξτε τον Μητσοτάκη πρώτα και βλέπουμε. Μετά αλλάζετε πίστα, παίζετε με τον Μαμ-Ρα τον παντοτινό. Βρείτε τα. Στείλτε Βασιλακόπουλο να τον παίξει σκεπτόμενο βουντού στην ανάγκη. Καλή τύχη


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.