Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Τεράστιες καταστροφές στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων από επίθεση μαγνητικής καταιγίδας

magnetic_stormΣκηνικό Αποκάλυψης θυμίζει από νωρίς το πρωί η περιοχή γύρω από τα κεντρικά γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη λεωφόρο Συγγρού, μετά το καταστροφικό χτύπημα μαγνητικής καταιγίδας προερχόμενης από τον Ήλιο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το κτίριο των γραφείων έχει κυριολεκτικά ισοπεδωθεί ενώ ο αριθμός των ανθρώπων -στελεχών των Αν. Ελ. και μη- που χτυπήθηκαν από τις άκρως επικίνδυνες μαγνητικές ακτίνες κυμαίνεται στην περιοχή των δεκάδων χιλιάδων.

Στο σημείο έχει ήδη σπεύσει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος ο οποίος μαζί με συνεργάτες του προσπαθεί να ηρεμήσει το αναστατωμένο πλήθος νεολαίων, γραμματέων και στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων που, υπό την επήρεια διακυμάνσεων του τοπικού μαγνητικού πεδίου, έχουν φθάσει σε κατάσταση πανικού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα περισσότερα στελέχη έχουν αφαιρέσει κάθε ίχνος ενδυμασίας και επιδίδονται σε παγανιστικούς χορούς ενώ παράλληλα ψέλνουν βυζαντινούς ύμνους, σε μια προσπάθεια να κατευνάσουν τις ηλιακές εκρήξεις. Φήμες λένε ακόμη πως κάποιοι έχουν προμηθευθεί γιγαντιαίους μαγνήτες τους οποίους έχουν στρέψει προς τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ώστε η καταιγίδα να κατευθυνθεί προς τα εκεί.

Οι ειδικοί εξηγούν πως οι μαγνητικές καταιγίδες, οι οποίες αποτελούνται από τεράστιες ποσότητες πρωτονίων και ηλεκτρονίων που εκτοξεύονται από την επιφάνεια του Ήλιου, επηρεάζουν εκτός από τις τηλεπικοινωνίες και την ανθρώπινη υγεία και συμπεριφορά. Ειδικότερα, αναφέρουν πως τεράστια προβλήματα προκαλούνται κυρίως σε όσους είναι ευαίσθητοι σε τέτοια φαινόμενα, στους συνταξιούχους, στα δελφίνια και στα ταχυδρομικά περιστέρια.

Από την πλευρά του όμως, ο Πάνος Καμμένος αμφισβητεί τα συμπεράσματα των επιστημόνων και βάλλει απευθείας κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των μυστικών διεθνών λεσχών τύπου Μπίλντερμπεργκ, τονίζοντας πως δεν είναι καθόλου τυχαίο πως η πρώτη καταγεγραμμένη μαγνητική καταιγίδα ήταν μόλις το 1989, χρονιά εγκαθίδυσης της Παγκοσμιοποίησης.

«Ως Ανεξάρτητοι Έλληνες ήμασταν προετοιμασμένοι για μια τέτοιου είδους επίθεση από τις πρώτες μέρες του Μνημονίου» δηλώνει στην κάμερα του «Κουλουριού» ο κ. Καμμένος, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το κόμμα των Αν. Ελ. είχε κατασκευάσει ειδική προστατευτική ασπίδα κοβαλτίου γύρω από τα κεντρικά γραφεία της Συγγρού, η οποία όμως είχε τεθεί εκτός λειτουργίας από αγνώστους.

Πηγές από το περιβάλλον του τέως εκπροσώπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, «δείχνουν» μάλιστα προς την πλευρά του ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου και των άλλων «αποστατών» βουλευτών που έχουν εγκαταλείψει το κόμμα με σκοπό να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία, τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους για σαμποτάζ.

To «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει για κάθε νεότερο σε αυτήν την συγκλονιστική υπόθεση.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.