Αφρικανικά πόνι
Clear sky
28°C
 

Τουλάχιστον το 37% της ευφυίας του έχασε ο υπάλληλος της ΕΥΠ που παρακολουθούσε Κικίλια-Μπαλατσινού

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες δημοσίευμα το οποίο αποκαλύπτει πληθώρα νέων ονομάτων τα οποία βρίσκονταν υπό παρακολούθηση από την κυβέρνηση.

Στη σχετική λίστα μάλιστα, περιλαμβάνεται και ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μαζί με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, με το «Κουλούρι» να ερευνά την υπόθεση και να ανακαλύπτει πως πράγματι, το ζεύγος είχε πέσει θύμα παράνομου λογισμικού, δίνοντας την ευκαιρία σε υπάλληλο της ΕΥΠ να ακούει και να καταγράφει όλες τους τις συνομιλίες.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος υπάλληλος παραιτήθηκε, αφού διαπίστωσε πως κατά τη διάρκεια των παρακολουθήσεων, έβλεπε το δείκτη της ευφυίας του σταδιακά να μειώνεται, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να εκτελέσει ακόμη και απλές καθημερινές του λειτουργίες.

Μάλιστα, έπειτα από επίσκεψη σε ειδικό επιστήμονα, μετρήθηκε πως η απώλεια του IQ του έφτασε στο εξωφρενικό 37%. Πάντως, η κυβέρνηση ανέλαβε να αποζημιώσει τον άτυχο υπάλληλο, προσφέροντάς του θέση είτε σε κάποιο Υπουργείο, είτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.