Τζιτζίκια
Mostly sunny
30°C
 

Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες σπεύδουν να εμβολιαστούν, περίμεναν τόσους μήνες τη θέση του Κινήματος Αλλαγής

Καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού ξεκίνησε το Κίνημα Αλλαγής, όπως γνωστοποίησε η ίδια η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά πριν από μερικές ημέρες.

Έτσι, πολλά στελέχη του κόμματος έχουν πάρει θέση υπέρ των εμβολιασμών, μόλις 7 μήνες μετά την έναρξή τους στη χώρα μας, γεγονός που όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Κουλούρι» έχει παρακινήσει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στο να κλείσουν το ραντεβού τους.

«Ομολογώ πως μέχρι και σήμερα ήμουν διστακτικός. Πολλά ακούγονταν και δεν σας κρύβω πως φοβόμουν λίγο, είχα τις αμφιβολίες μου. Βλέποντας όμως πως το Κίνημα Αλλαγής πλέον στηρίζει τους εμβολιασμούς, έτρεξα να γραφτώ», σχολίασε με ενθουσιασμό ο 74χρονος κύριος Άλκης, παλιός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, για να συμπληρώσει: «Χαίρομαι που το κίνημα έδειξε για ακόμη μια φορά τόσο γρήγορα αντανακλαστικά».

Πλέον, αναμένονται και άλλες αντίστοιχες δράσεις του κόμματος, με την φημολογούμενη καμπάνια για το πλύσιμο των χεριών να είναι σύμφωνα με πηγές μας προ των πυλών. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.