Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Νέο βίντεο στο οποίο υποβάλλεται σε φάλαγγα δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Για όσους βρέθηκαν στη Μακρόνησο, μετά τον εμφύλιο αλλά και στα χρόνια της χούντας, μίλησε με ανάρτησή του η οποία σήκωσε μεγάλη συζήτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρέθηκε σε «αυτή την άνυδρη γη, όπου μεταφέρθηκαν χιλιάδες άνθρωποι που επέμεναν να είναι Αριστεροί», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Για να διορθωθούν με ξύλο και βασανιστήρια. Για να γίνουν καλοί πολίτες για το μετεμφυλιακό κράτος της Δεξιάς. Όμως δεν πρόδωσαν τις ιδέες τους», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όμως δεν σκοπεύει να μείνει εκεί, αφού ήδη δημοσίευσε νέο βίντεο στο οποίο υποβάλλεται και ο ίδιος σε βασανιστήρια.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος επιχειρηματίας και πολιτικός, παρουσιάζεται να υποβάλλεται σε φάλαγγα, με τον ίδιο να εμφανίζεται σκεπτικός, ζητώντας από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ενωμένοι απέναντι στις φρικαλεότητες στις οποίες υποβάλλεται και ο ίδιος, ως γνήσιος αριστερός. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως δεν δείχνει να πονάει ούτε να τραυματίζεται καθόλου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως το ΑΙ δεν έχει ακόμη αναπτύξει ενσυναίσθηση.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο αυτό δεν ήταν δυνατό, με τις φήμες πάντως για επίσκεψη του στο σκοπευτήριο της Καισαριανής όπου και θα πυροβοληθεί στα πόδια να διαψεύδονται.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.