Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
12°C
 

Νέα «σπίθα» στη σχέση τους ψάχνουν Μαρκογιαννάκης - Κωνσταντοπούλου

makrokonΜια νέα «σπίθα» στη σχέση τους ψάχνουν σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες οι Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού η προανακριτική επιτροπή σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, στην οποία μετείχαν, ολοκλήρωσε τις εργασίες της. Όπως αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι δύο βουλευτές -ο κ. Μαρκογιαννάκης της ΝΔ και η κ. Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ- ψάχνουν κάτι το οποίο να δημιουργεί τις τόσο αναζωογονητικές εντάσεις και να ανάβει τα «αίματα» στη σχέση τους, όπως έκαναν έως τώρα οι θυελλώδεις συνεδριάσεις της προανακριτικής κατά τη διάρκεια των οποίων οι δυο τους συγκρούονταν με μένος.

«Μερικές φορές είναι ωραίο σε μια σχέση να υπάρχουν εντάσεις, να θες να χτυπήσεις τον άλλο και αυτός να θέλει να χτυπήσει εσένα, αυτό δημιουργεί έναν ερωτισμό» δήλωσε στο μικρόφωνο του «Κουλουριού» η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συμπληρώνοντας πως «κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση μας, το σεξ μετά τις συνεδριάσεις της επιτροπής ήταν υπέροχο, το καλύτερο που έχω κάνει ποτέ». «Ξέραμε βέβαια πως οι διεργασίες της προανακριτικής κάποια στιγμή θα έφθαναν στη λήξη τους» συνέχισε εμφανώς εκνευρισμένη η κ. Κωνσταντοπούλου, «όμως δε θέλαμε να το σκεφτόμαστε. Τώρα ψάχνουμε κάτι καινούριο, το οποίο δεν ξέρω αν θα βρούμε».

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ζευγάρι, που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την έντονη αντιπαλότητα Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνει κυριολεκτικά οτιδήποτε το οποίο θα δημιουργεί εντάσεις. Πρόσωπα που γνωρίζουν την κατάσταση σημειώνουν πως αυτό θα μπορούσε να είναι σχετικό με το μέλλον της ΕΡΤ, ίσως κάποια επιτροπή της Βουλής για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ή το μεταναστευτικό, ενώ για τώρα θα αρκούσε ακόμη και μια συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση. «Κυριολεκτικά οτιδήποτε, αρκεί η πολιτική αντιπαράθεση να είναι όσο το δυνατόν πιο έντονη. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν μια νέα προανακριτική, αλλά πού τέτοια τύχη», τονίζει φιλικό πρόσωπο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως αν δε βρεθεί σύντομα κάτι είναι αμφίβολο το αν η φλόγα θα μείνει ζωντανή μέχρι το φθινόπωρο, οπότε είναι σίγουρο πως η πολιτική αντιπαράθεση θα αναζωπυρωθεί. Το «Κουλούρι» πάντως θα παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώνει για κάθε νεότερη εξέλιξη.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.