Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

Κουίζ «Είσαι Τάιλερ ή Φάρλι» περιλαμβάνει το ερωτηματολόγιο του iSyriza

Εκρηκτικό κλίμα λίγες μέρες πριν την έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το «φιτίλι» άναψε ένας ακόμη αιφνιδιασμός του Στέφανου Κασσελάκη που απροειδοποίητα δρομολόγησε ένα άτυπο ηλεκτρονικό δημοψήφισμα στο εσωτερικό του κόμματος και προκάλεσε τις σφοδρές αντιδράσεις του συνόλου του στελεχιακού δυναμικού του κόμματος πλην του πολύ στενού «προεδρικού πυρήνα».

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», εκτός από τις επίμαχες ερωτήσεις, το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει επίσης και ένα personality quiz «Είσαι Τάιλερ ή Φάρλι», όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις για να δουν με ποιο αγαπημένο πλάσμα του κ. Κασσαλέκη συνδέονται, ένα ακόμη κουίζ γνώσεων για τη ζωή του πολιτικού καθώς και ένα παιχνίδι «Βρείτε τις διαφορές» σε μια φωτογραφία του ίδιου με τον Τάιλερ και την Φάρλι.

Μάλιστα, όποιος σημειώσει το καλύτερο σκορ, θα τεθεί αυτόματα υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για την Ευρωβουλή, ενώ όσοι σημειώσουν τα τρία χαμηλότερα, αναμένεται να διαγραφούν.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.