Τζιτζίκια
Mostly clear
29°C
 

Καριέρα influencer θα ακολουθήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την πετυχημένη ανάρτησή του για την αγορά επώνυμου κοστουμιού

Με μέθοδο click away πραγματοποίησε τις αγορές του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως ανέφερε ο ίδιος στο Twitter, ήθελε να δει στην πράξη το πώς γίνονται οι αγορές με τη μέθοδο click away ενώ ανήρτησε και σχετικές φωτογραφίες.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την παραπάνω ανάρτηση, ο πολιτικός δέχτηκε δεκάδες προτάσεις από εταιρείες, για να διαφημίσει με τον ίδιο τρόπο τα προϊόντα τους, με τις προτάσεις να αφορούν από είδη ένδυσης μέχρι βιβλία, τυριά και ωτοασπίδες.

Ο Υπουργός, αποφάσισε να ακολουθήσει το μονοπάτι του influencing στον ελεύθερο χρόνο του, έχοντας ήδη κανονίσει συνάντηση με τη Χριστίνα Μπόμπα προκειμένου να του προσφέρει κάποιες πρώτες συμβουλές στη νέα αυτή σελίδα της καριέρας του.

Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως το πρώτο χορηγούμενο προϊόν που θα διαφημίσει θα είναι σφυρίχτρες χαμηλών συχνοτήτων με τη φωνή του, ειδικές για να φωνάζουν σκυλιά από χιλιόμετρα μακριά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.