Ιουλιανά
Clear sky
37°C
 

Ήδη μυρίζουν τα πιλάφια του παραδείσου οι μουσουλμάνοι βουλευτές της Νέας Αριστεράς

Τη μύτη τους έχει σπάσει η μυρωδιά του φρέσκου αγνού βουτύρου που έχουν οι σωροί από πιλάφι που τους περιμένει στον παράδεισο οι δύο μουσουλμάνοι βουλευτές της Νέας Αριστεράς μετά την αποχή από την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Τα πιλάφια, τα νοστιμότατα φαγητά που δε χαλάνε, οι παρθένες φυσικά, και το άφθονο σεξ με άτομα διαφορετικού φύλου είναι λίγα μόνα από τα πλεονεκτήματα στα οποία βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά από το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου 2024 οι δύο βουλευτές Θράκης.

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είναι οι Έλληνες της μουσουλμανικής μειονότητας βουλευτές που θα έχουν και νερό, νερό, πάρα πολύ νερό, τέσσερα ποτάμια ολόκληρα φρέσκο νερό να κυλάει ώστε να μη διψάσουν ποτέ.

Δεν είναι μόνο καλά τα νέα όμως, καθώς μαζί με τον παράδεισο έρχονται πολλές φορές και σκοτούρες. Οι δύο βουλευτές της Νέας Αριστεράς, οι οποίοι δε ζούσαν πλουσιοπάροχη αυτήν τη ζωή, ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται τι θα κάνουν και πως θα προστατέψουν όλα τα πλούτη, τα παλάτια από χρυσό και ασήμι, τα μαργαριτάρια και τους πολύτιμους λίθους που θα έχουν στον παράδεισο.

Πληροφορίες που έχουν τους δύο βουλευτές να έχουν ήδη προσλάβει τον ίδιο οικονομικό σύμβουλο μεταθανάτιας ζωής που έχουν και οι βουλευτές της Νίκης, προς το παρόν δεν επαληθεύονται όμως.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.