Τζιτζίκια
Mostly clear
29°C
 

Μονάκι στα 21 με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη θα παίζουν τα παιδιά μεταναστών προκειμένου να κερδίσουν την ελληνική ιθαγένεια

Ανάμικτα συναισθήματα έχουν προκαλέσει οι τοποθετήσεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τα επιδόματα που θα δοθούν σε Ελληνόπουλα αλλά και τα συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο παρά το γεγονός πως το κόμμα καταψήφισε τον νόμο για την παροχή ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα.

Έτσι, για την αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, αλλά και κάποιας επικοινωνιακής γκάφας της παράταξης, αποφασίστηκε πως όλα τα παιδιά μεταναστών, μόλις συμπληρώσουν το 12ο έτος της ηλικίας τους, θα αγωνίζονται σε ένα μονό στο μπάσκετ με αντίπαλο τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ως τα 21. Όποιος κερδίσει τον υποψήφιο βουλευτή, αυτόματα θα αναγνωρίζεται ως Έλληνας, με τους υπόλοιπους να απορρίπτονται αυτομάτως.

Με τον τρόπο αυτό, κάθε υποψήφιος μελλοντικός MVP του NBA θα περνάει τη δοκιμασία, ώστε να μην κινδυνεύει στο μέλλον να εκτεθεί η Νέα Δημοκρατία. Όσο για το λόγο που στο μονό δεν θα αγωνίζεται ο Βασίλης Κικίλιας, από την Πειραιώς διέρρεαν πως «δεν θέλαμε να το κάνουμε τόσο εύκολο».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.