Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Ακόμα χρωστάει ταινία σε βίντεο κλαμπ ο Φώτης Κουβέλης

Με ένα ξαφνικό αίσθημα ανησυχίας ξύπνησε σήμερα το πρωί ο Φώτης Κουβέλης, καθώς θυμήθηκε μέσα στην νύχτα ότι χρωστάει ακόμα μια ταινία σε βίντεο κλαμπ επί της οδού Βελβενδού στην Άνω Κυψέλη.

Ο έμπειρος πολιτικός, πετάχτηκε αμέσως από το κρεβάτι και πήγε «καρφί» στο σαλόνι, όπου και άρχισε να ψάχνει τα ντουλάπια της βιβλιοθήκης ακριβώς κάτω από το αγαλματίδιο με την κουκουβάγια. Πράγματι, κάτω από μια στοίβα με χαρτιά από το 3ο συνέδριο του Συνασπισμού, που είχε διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2000 στη λίμνη Τσιβλού, ο Φ. Κουβέλης ανακάλυψε τη θήκη του βίντεο κλαμπ.

Ήταν το «Φονικό Όπλο 3» σε ειδική HD έκδοση, ξεχασμένο εκεί από τις αρχές του 2014, όταν ο τότε πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ το είχε δανειστεί και το παρακολουθούσε κάθε Σάββατο βράδυ για να «ξεχνιέται» από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

«Πρέπει να το επιστρέψω αμέσως» αναφώνησε ο τέως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, με μια ελαφριά ντροπή και φόβο για το τι θα ακούσει όταν οι υπεύθυνοι του βίντεο κλαμπ δουν ότι χρωστάει την ταινία πάνω από έξι χρόνια. Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς, κατέληξε ότι χρωστάει μεταξύ 80.000 και 120.000 ευρώ, ένα χρέος που φυσικά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

«Να δω τι θα μου πούνε, αλλά ό,τι κι αν πουν εγώ είμαι προετοιμασμένος, δεν πληρώνω σε καμία περίπτωση περισσότερα από 500 ευρώ» σκέφτηκε δυνατά ο πρώην υπουργός την ώρα που έβγαινε από το σπίτι για να επιστρέψει την ταινία.

Ωστόσο, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο κ. Κουβέλης δεν έχει εντοπίσει ακόμα το βίντεο κλαμπ και περιπλανιέται στους δρόμους της Άνω Κυψέλης αναζητώντας το. Αν και νόμιζε πως θυμόταν ακριβώς που είναι, όταν πέρασε από το σημείο είδε στη θέση του ένα κομμωτήριο, οπότε συνέχισε να ψάχνει.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.