Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Ιδιαίτερα μπερδεμένος από τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, δηλώνει ο Θεός

godΤην έντονη ενόχληση του αλλά και τον προβληματισμό του γύρω από τη στάση του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο θέμα του αγιασμού, εξέφρασε ο Θεός, με δηλώσεις του στο «Κουλούρι».

Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το «παρών» στον καθιερωμένο αγιασμό που σηματοδοτεί την έναρξη του νέου σχολικού έτους, στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας. Όταν ο ιερέας τον προσέγγισε για να τον ράνει με αγιασμό, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσκυψε το κεφάλι αποδεχόμενος την πράξη του παπά, γεγονός το οποίο για ακόμη μια φορά «μπέρδεψε» τον Δημιουργό των πάντων.

«Δεν τον καταλαβαίνω. Μια ζέστη, μια κρύο, τέτοιο σκωτσέζικο ντους ούτε ο Ιούδας δεν μου είχε χαρίσει. Τη μια δηλώνει ότι δεν πιστεύει σε μένα και μετά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγιασμού για να τον ραντίσει ο πάτερ. Δεν πάει έτσι όμως, δεν μπορούν όλοι να με θυμούνται όποτε τους συμφέρει. Δεν βαφτίζει τα παιδιά του, δεν παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο και πάει στο σχολικό αγιασμό; Εγώ τί συμπέρασμα να βγάλω από όλα αυτά; Με αγαπάει ή όχι;» αναρωτιέται φανερά προβληματισμένος, μιλώντας στο «Κουλούρι» ο ψαρομάλλης Παντοκράτορας.

Ερωτηθείς για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, ο πατέρας του Ιησού τόνισε: «έχω επικοινωνήσει πολλάκις με τον κύριο Σαμαρά, τον οποίο και εκτιμώ βαθύτατα και του έχω εγγυηθεί τόσο τη δική μου βοήθεια, όσο και της Παναγίας. Αλλά και εμείς δεν είμαστε μάγοι, πρέπει να δουλέψετε όλοι σκληρά για να βγείτε από την κρίση. Εμείς από την πλευρά μας μόνο συμβουλές μπορούμε να δώσουμε, τα θαύματα τα έχουμε κόψει εδώ και αρκετούς αιώνες. Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν ψήφιζα τώρα στην Ελλάδα θα επέλεγα τους Ανεξάρτητους Έλληνες οι οποίοι με την πρόταση τους να τοποθετηθεί ένα καντήλι στη Βουλή με συγκίνησαν βαθύτατα».

Τέλος, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως το σώμα του Αλέξη Τσίπρα έχει γεμίσει «στίγματα» στα σημεία που τον ράντισε ο αγιασμός, αποδίδοντας ανεπίσημα τα σημάδια αυτά σε τσιμπήματα από κουνούπια.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.