Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας θα έχει το «ΕΛΛΑΔΑ +» του ΣΥΡΙΖΑ

Έως και 1000 λεπτά αυτονομίας στην περιήγηση στο διαδίκτυο καθώς και βελτιώσεις στον αλγόριθμο μείωσης θορύβου, στην ισορροπία του λευκού και στη σταθερότητα του συστήματος, φέρνει το σχέδιο «ΕΛΛΑΔΑ +» του ΣΥΡΙΖΑ για την αξιοποίηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης.

Πρόκειται για την εναλλακτική πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο σχέδιο «ΕΛΛΑΔΑ 2.0» της κυβέρνησης, το οποίο προβλέπει αυτονομία μόλις 650 λεπτών στην περιήγηση στο διαδίκτυο, κάτω από 500 λεπτά δοκιμής βίντεο και 350 λεπτά 3D gaming. Η νέα «ναυαρχίδα» της Κουμουνδούρου είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά πριν από δύο εβδομάδες, όμως μόλις χτες έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες μαζί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το δελτίο Τύπου που συνοδεύει την παρουσίαση ξεκινά με τη φράση «η "ΕΛΛΑΔΑ +" θέλει ένα καλό restart και μετά όλα θα δουλεύουν ρολόι» ενώ στη συνέχεια παρουσιάζει αναλυτικά τις δυνατότητες και λειτουργίες του νέου μοντέλου, μεταξύ των οποίων η κυκλική οικονομία μπαταρίας, η πράσινη μετάβαση σε κατάσταση energy saver καθώς και η λειτουργία αυτοπαραγωγής και αυτοκατανάλωσης πόρων από το σύστημα.

«Το μοντέλο της κυβέρνησης είναι απλώς υποδεέστερο τεχνικά, χάνει σε ανθεκτικότητα και δεν είναι ούτε δίκαιο ούτε βιώσιμο. Βρείτε μου εσείς κάποιον που να του αρέσει να του τελειώνει η μπαταρία αμέσως και να μου πείτε αν το θεωρεί δίκαιο» ανέφερε σχετικά ηγετικό στέλεχος του κόμματος.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «φούσκωμα» των στοιχείων της μπαταρίας, τονίζοντας πως «σε κάθε περίπτωση όποιος χρειάζεται 1000 λεπτά για την αξιοποίηση των πόρων ενός Ταμείου δεν έχει ιδέα από δημόσιες επενδύσεις».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.