Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Γραφεία στο Ουαγκαντουγκού ανοίγει άμεσα η Νέα Δημοκρατία

Επίθεση «φιλίας» από κάθε γωνιά του κόσμου δέχεται τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για τη Νέα Δημοκρατία, με την υποστήριξη από χώρες όπως η Μπουρκίνα Φάσο, το Ιράκ και το Πακιστάν να συγκινεί ιδιαίτερα τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

«Ο Hawrw από το Ιράκ, ο Chi από το Λάγος, ο Klodian από το Ελμπασάν, ο Mirshad από το Αζερμπαϊτζάν, ο Genci από την Αλβανία, ο Muhammad από το Καράτσι του Πακιστάν, η Riste από τη Βόρεια Μακεδονία, ο Baba από τη Φρανκφούρτη, ο Esoteric Nous από την Ισπανία, ο Yassine από την Κασαμπλάνκα, ο Kazi από το Λακσμιπούρ του Σιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και ο Martine από το Ουαγκαντουγκού της Μπουρκίνα Φάσο, φαίνεται πως εκτιμάνε περισσότερο τα όσα κάνει για τους Έλληνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απ' ότι οι ίδιοι οι συμπατριώτες μας», σχολίαζε πηγή του κόμματος μιλώντας αποκλειστικά στο «Κουλούρι», για να προσθέσει:

«Αυτό θα πρέπει σίγουρα να μας προβληματίσει. Η επίθεση λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ έχει επηρεάσει τους συμπολίτες μας, αλλά τα καθαρά βλέμματα του Martine και του Muhammad δεν επηρεάζονται. Μακάρι σύντομα να μπορούν να ψηφίσουν».

Μάλιστα, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωναν πως σύντομα θα λειτουργήσουν γραφεία του κόμματος, τόσο στο Ουαγκαντουγκού όσο και στο Πακιστάν και στην Κασαμπλάνκα, ώστε οι χιλιάδες υποστηρικτές της να μπορούν να εγγραφούν και επίσημα στα μητρώα της.

«Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη σε μια δύσκολη στιγμή που τα τρολς κάνουν ό,τι μπορούν για να αλλοιώσουν την πραγματική εικόνα. Martine, σε περιμένουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα. All you need is Greece», σχολίαζε ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρης, τονίζοντας πως θα καλύψει τα έξοδα για τις διακοπές της οικογένειας του Martine σε νησί της αρεσκείας του.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.