Ιουλιανά
Clear sky
36°C
 

Αποκάλυψη: Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθέτησε το προεκλογικό σποτ του Ιάσονα Πιπίνη

Όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό, ο δημοσιογράφος και σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Λατινικής Αμερικής, Ιάσων Πιπίνης, κατεβαίνει υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές στη Λέσβο.

Χθες μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο του προεκλογικό σποτ. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εμφανίζεται ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος υποδύεται έναν παλαιοκομματικό πολιτικό, που περπατάει στην προκυμαία της Μυτιλήνης και ακούγοντας στο «κύριε κομματάρχα», όπως τον προσφωνούν, τάζει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Ακόμη και μια γέφυρα που θα ενώνει την Καλλονή με τη Μυτιλήνη.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο, είναι πως το συγκεκριμένο σποτάκι σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λάνθιμος, στην καλύτερη εκδοχή του Greek Weird Wave μέχρι και σήμερα, με τον πετυχημένο auter να δίνει μέσα από το δικό του πρίσμα την εκδοχή μιας Ελλάδας δυστοπικής, όπου οι άνθρωποι-μηχανές έχουν πια επικρατήσει και πρώην πετυχημένοι καλλιτέχνες διαφημίζουν ό,τι τους ζητηθεί, στην πιο σκοτεινή πρόταση του Γ. Λάνθιμου μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, έντονη είναι η φημολογία πως το σχετικό σποτ θα αποτελέσει και την υποψηφιότητα της Ελλάδας για τα επόμενα Όσκαρ, αφού ήδη ετοιμάζεται και ταινία μεγάλου μήκους, με τον Ιάσονα Πιπίνη να αντικαθίσταται στο 100% από το ChatGPT.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.