Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
17°C
 

Τη βασιλόπιτα πολυκατοικίας στο Ψυχικό έκοψε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το ιδιαίτερα βαρύ του πρόγραμμα συνεχίζει ενόψει και των εκλογών ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, μετά την πίτα που έκοψε για τους φίλους και τους ψηφοφόρους του σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, έδωσε χθες το «παρών» και σε κοπή πίτας πολυκατοικίας στο Ψυχικό, ανταλλάζοντας με τους κατοίκους της απόψεις για τα κοινόχρηστα, τη φροντίδα του κήπου και ακούγοντας με ενδιαφέρον τις προτάσεις τους για καλύτερη μόνωση, προτείνοντας μάλιστα κι ο ίδιος κουφώματα αλουμινίου τα οποία εμπιστεύεται.

Μάλιστα ο ίδιος ο πολιτικός έκοψε την πίτα, αφού πρώτα τη σταύρωσε, κόβοντας κομμάτια στον Χριστό, την Παναγία, τη Νέα Δημοκρατία, τη βασιλική οικογένεια και φυσικά τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να βρεθεί σε τουλάχιστον άλλες 33 κοπές πίτας μέχρι και τις εκλογές, αποδεχόμενος σχετικές προσκλήσεις σε καταστήματα, πολυκατοικίες, εταιρείες, γηπεδάκια 5χ5 και στούντιο ερωτικού περιεχομένου, καλώντας όλους τους φίλους του να τον ακολουθήσουν.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να μας μιλήσει, αφού βρισκόταν στην κοπή πίτας βουλκανιζατέρ στην Μεταμόρφωση, δεσμεύτηκε όμως να έρθει στην αντίστοιχη εκδήλωση του «Κουλουριού».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.