Καλό χειμώνα
Mostly sunny
28°C
 

Τη βόμβα που έστειλε στον Σόιμπλε δοκίμαζε στο καμμένο του βιβλιοπωλείο ο Άδωνις Γεωργιάδης

viviopolΑνατροπή φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση του φερόμενου ως εμπρησμού στο βιβλιοπωλείο της οικογένειας Γεωργιάδη στην Κηφισιά, αφού όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες της αστυνομίας, οι αιτίες της πυρκαγιάς δεν κρύβονται τελικά σε επίθεση αγνώστων, όπως ανέφερε το αρχικό ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει μόνο το «Κουλούρι», η πρόκληση της φωτιάς οφείλεται σε έκρηξη βόμβας, κατά τη διάρκεια δοκιμών του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την κατασκευή του μηχανισμού που απέστειλε στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.

Ο Έλληνας πολιτικός, πέρασε τις τελευταίες μέρες κλεισμένος στο υπόγειο του καταστήματος, αναμειγνύοντας διάφορες εκρηκτικές ύλες, τις οποίες καμουφλάριζε στη συνέχεια στα βιβλία του, με σκοπό να κατορθώσει να στείλει το επικίνδυνο δέμα του κατευθείαν στη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής, ο μηχανισμός που κατασκεύασε εξερράγη και προκειμένου να μην κινήσει τις υποψίες, κατασκεύασε το σενάριο μιας ακόμη επίθεσης από αγνώστους.

Το «Κουλούρι», προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος επικαλέστηκε μέσω κύκλων κλοπή του κινητού του από αγνώστους και απέφυγε κάθε επικοινωνία.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.