Ιουλιανά
Clear sky
31°C
 

Νέα εσωκομματική ψηφοφορία για την αλλαγή του ονόματος του Νίκου Ανδρουλάκη σε Νίκος Ανδρουλάκης-Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει το Κίνημα Αλλαγής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία της εσωκομματικής ψηφοφορίας στο Κίνημα Αλλαγής, όπου τα μέλη του κόμματος κλήθηκαν να επιλέξουν την ονομασία του ανάμεσα στο ισχύον Κίνημα Αλλαγής ή το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο, καταλήγοντας τελικά στην ιστορική ονομασία της παράταξης.

Μάλιστα, μετά τη μεγάλη συμμετοχή των μελών του κινήματος, φαίνεται πως το κόμμα εξετάζει τη διενέργεια νέας ψηφοφορίας, με αντικείμενο το όνομα του προέδρου του, Νίκου Ανδρουλάκη.

Συγκεκριμένα, στους ψηφοφόρους θα τεθεί το δίλημμα της επιλογής ανάμεσα στο Νίκος Ανδρουλάκης και στο Νίκος Ανδρουλάκης-Παναδρέου, με τις αντίστοιχες ενδυμασίες, το ήδη υπάρχον στιλ του πολιτικού ή το ζιβάγκο, την πίπα και το ουίσκι. Από τις επιλογές αποσύρθηκε τελικά έπειτα από ζυμώσεις το Νίκος Παπανδρέου-Ανδρουλάκης.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία, ενώ διαψεύδονται οι φήμες πως τα μέλη της παράταξης θα κληθούν να ψηφίσουν και υπέρ της εκταφής παλαιών στελεχών του κόμματος για την επιστροφή τους σε καίρια πόστα.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.