Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
19°C
 

Υπερβολικά ζηλιάρα κοπέλα κάνει σκηνή επειδή το 14χρονο αγόρι της ακόμα θηλάζει

Το «πράσινο τερατάκι» της ζήλιας επισκέφτηκε για ακόμη μια φορά την Αναστασία Π. από του Ζωγράφου, η οποία διατηρεί σχέση με τον 14χρονο συμμαθητής της, Σπήλιο.

Η κοπέλα, υπερβολικά κτητική όπως άλλωστε όλοι οι Σκορπιοί, δημιουργεί διαρκώς σκηνές στο αγόρι της άνευ λόγου και αιτίας, με τις εντάσεις να μη λείπουν από τη σχέση τους. Τελευταία ασήμαντη αφορμή, το γεγονός πως ο Σπήλιος εξακολουθεί να θηλάζει, μιας και η μητέρα του νεαρού δεν θεωρεί ότι έχει έρθει ακόμη η ώρα να σταματήσει.

«Είναι δυνατόν να ζηλεύει την ίδια μου τη μητέρα; Για την υγεία μου φροντίζει όπως όλες οι μάνες. Έχω πει χιλιάδες φορές στην Αναστασία ότι το δικό της στήθος είναι πολύ πιο ωραίο από της μητέρας μου. Μακάρι να μπορούσε να βγάλει και γάλα», σχολιάζει εμφανώς προβληματισμένος ο 14χρονος για να καταλήξει:

«Αν συνεχίσει να αμφισβητεί την επιστήμη και να ζηλεύει υπερβολικά, θα αναγκαστώ να τη χωρίσω», με τη συνομιλία μας να διακόπτεται σε εκείνο το σημείο μιας και ο νεαρός έβαλε το στόμα του στο στήθος της μητέρας του για τον μεσημεριανό του θηλασμό.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.