Ιουλιανά
Clear sky
36°C
 

Δεν έχει απαντήσει ακόμα ο Νάνος Βαλαωρίτης στο friend request του Αντώνη Σαμαρά

valaoritisΠεριπλέκεται όλο και περισσότερο η ήδη μπερδεμένη σχέση του Νάνου Βαλαωρίτη με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Συγκεκριμένα, έπειτα από ανταλλαγή μηνυμάτων η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω των Facebook Messages, ο πρωθυπουργός της χώρας φέρεται να έστειλε friend request στον «φίλο» του Νάνο Βαλαωρίτη, ωστόσο άτομα φιλικά προσκείμενα στον Βαλαωρίτη λένε πως ο πολυβραβευμένος ποιητής δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Η επιθυμία του Καλαματιανού πολιτικού να έχει ευτυχή κατάληξη αυτή η σχέση και να επισφραγιστεί με μία φιλία φαίνεται και από τα συνεχή pokes που έκανε στον κ. Βαλαωρίτη την περασμένη εβδομάδα. Οι πληροφορίες γύρω από τα pokes είναι αντικρουόμενες, καθώς από το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρουν πως «υπήρχε θετική ανταπόκριση», ενώ επιστήθιος φίλος του ποιητή ανέφερε στο «Κουλούρι»: «Ο Νάνος ποτέ δε θα έκανε ‘poke back’, δεν είναι του χαρακτήρα του».

Το στενό μαρκάρισμα στον κ. Βαλαωρίτη συνεχίστηκε και το Σαββατοκύριακο από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του μέσω chat. Απογοητευμένος, ανέφερε στη γυναίκα του: «Ή είναι offline όλο το σαββατοκύριακο, ή έχει το chat on μόνο για τους φίλους του. Το ‘it’s complicated’ μοιάζει φτωχό να περιγράψει την σχέση μου και τα αλληλοσυγκρουόμενα αισθήματά μου για τον Νάνο. Τι κρίμα που δεν ζει και ο mutual friend Οδυσσέας Ελύτης. Θα ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να εξομαλύνει την τόσο μπερδεμένη κατάσταση.»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού θα συνεχίσει την επίθεση φιλίας στον ποιητή χρησιμοποιώντας «μαστίγιο και καρότο». Όπως διαρρέουν, σκοπεύουν να κάνουν tag τον κ. Βαλαωρίτη σε ποιητικές βραβεύσεις στις οποίες έχει μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς, θα κάνουν like το fan-page του ποιητή και θα προσθέσουν το poetry στα interests, ενώ σε περίπτωση που όλα αυτά δεν έχουν ανταπόκριση τότε δεν θα διστάσουν να κάνουν report as spam κάθε νέο ποίημα που θα αναρτάται από τον ποιητή. Ενδεικτικό είναι πως με περισσή αυτοπεποίθηση τονίζουν: «Ο Αντώνης Σαμαράς μοιράζει block, δεν τρώει block.»


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.