Ιουλιανά
Clear sky
32°C
 

Απεγνωσμένο τρικ από τον επικοινωνιολόγο του Κυριάκου, τον προκάλεσε να παραμείνει σιωπηλός μέχρι τις εκλογές

krykosΈνα μάλλον απρόσμενο κόλπο για να δρέψει τους καρπούς της κρίσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο αποφάσισε να επιστρατεύσει ο επικεφαλής του επικοινωνιακού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, μετά και τις νέες άστοχες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τους ανθρώπους που κάηκαν επειδή δεν φορούσαν μπλούζες.

Συγκεκριμένα, ο επικοινωνιολόγος του κόμματος προκάλεσε τον πρόεδρο σε μια πρωτότυπη μονομαχία, η οποία ήδη έχει συναρπάσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στόχος του παιχνιδιού, να κρατήσουν κι οι δύο τη σιωπή τους όσο περισσότερο μπορούν, με τη λήξη του να έχει οριστεί μετά το πέρας των εκλογών.

Γνωστός για την μανία του να κερδίζει και τον ανταγωνισμό που επιδεικνύει, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να μονομαχήσει με ζήλο, παρότι γνωρίζει πως οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας και της Ελλάδας γενικότερα θα στερηθούν την φωνή και τα λόγια που τόσο αγαπάνε να ακούνε.

Εμείς κάναμε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουμε μαζί του, όμως ο πρόεδρος δεν την πάτησε, παραμένοντας δυνατά στο παιχνίδι.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.