Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
18°C
 

Έσκισε την επιστολή Ράμμου και την έφαγε ο πρωθυπουργός, εξακολουθεί να μην έχει ιδέα για τις υποκλοπές

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, τον πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τον υπουργό Δικαιοσύνης απέστειλε ο Χρήστος Ράμμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή απαντά στο σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Δεκέμβρη. Υπενθυμίζεται πως τότε, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει από την ανεξάρτητη Αρχή να ερευνήσει αν μια λίστα προσώπων σε κρίσιμα θεσμικά αξιώματα, είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ.

Κι ενώ όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, με τον πρώην πρωθυπουργό μάλιστα να συναντά την πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητάει την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, φαίνεται πως ο πρωθυπουργός επέλεξε διαφορετική στρατηγική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πληροφορίες του «Κουλουριού», ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως αρχικά έσκισε τη συγκεκριμένη επιστολή σε κομματάκια και στη συνέχεια την έφαγε, συνεχίζοντας έτσι την υπερασπιστική γραμμή της πλήρους άγνοιας επί του θέματος.

«Πώς γίνεται να ζητάμε από τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί για ένα θέμα τις λεπτομέρειες του οποίου κυριολεκτικά έφαγε; Ας σοβαρευτεί επιτέλους η αξιωματική αντιπολίτευση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.